SKYPE HYPNOSE SESSIE(S)

Regelmatig ontvang ik cliënten die ver van mij vandaan wonen. Zelfs mensen uit het buitenland!  Sommige wenste sneller, vaker en makkelijker met mij in contact te komen en dat is nu mogelijk! In deze tijden heeft iedereen een drukke agenda. Het is daarom voor sommigen een uitdaging om aan zichzelf te kunnen werken. Laat staan om een hypnose sessie te reserveren die aansluit op mijn agenda. Skype biedt nu die flexibiliteit waardoor u snel en makkelijk een afspraak kunt maken, in de tijd die voor u het beste uitkomt! Niet meer wachten of lang reizen. Bespaar tijd en reserveer een skype hypnose sessie vanuit uw eigen huis.

Comfort

Geniet nu van de langdurige effecten van hypnose in uw eigen vertrouwde omgeving en comfort van uw huis of kantoor. Stel voor dat u even heerlijk kan liggen op uw eigen bed, bank, comfortabele stoel of andere ideale plek waar u zich optimaal kunt ontspannen. U creëert de ideale omgeving waardoor u ontspannen de sessie kunt ingaan. Laat het autoverkeer los, geen onverwachte files of haasten naar uw afspraken. Kies of u thuis, op kantoor voor een grote belangrijke vergadering/presentatie of zelfs in uw vakantie een sessie wilt reserveren.

Voordelen

– Online hypnose heeft een krachtige werking

– Online hypnose kan op elke locatie in de wereld plaatsvinden

– U hoeft niet te reizen en bespaart reiskosten

–  De sessie vindt plaats met het comfort van uw eigen huis of kantoor

– Skype is een beveiligde applicatie waardoor de communicatie privé en vertrouwelijk blijft

“ik heb gewerkt met cliënten uit alle delen van de wereld die graag de sessies, samen met mij, willen voortzetten. Afstand was voor vele een struikelblok…maar sinds vandaag niet meer! Skype hypnose sessies heeft nu unieke voordelen o.a. comfort en tijdbesparing. Ik kijk er naar uit om meer mensen op afstand te mogen helpen zodat zij hun doelen en wensen succesvol kunnen bereiken.  

Wat heeft u nodig?

– Een snelle internet connectie

– Een koptelefoon zodat u mij optimaal kunt horen (eventueel speakers)

– Een webcam

Skype (gratis te downloaden en gratis te gebruiken voor iedereen)

– Aanmaken van een skype account

Hoe boekt u een skype hypnose sessie?

1. Kies een datum via mijn online reservering systeem om een afspraak te maken

2. Na het maken van de afspraak vult u de toegestuurde vragenlijst in en retourneert u deze naar het gevraagde e-mailadres

3. Beluister de gratis zelfhypnose opname die u succesvol voorbereid om hypnose te ondergaan

4. Download u Skype en creëert u een eigen inlognaam + wachtwoord (goed opschrijven)

5. Voegt u mij toe aan uw contacten (gebruikersnaam: rinkejacobs) of klik op het rechter groene/grijze icoon op deze pagina (skype status)

6. Zorg dat het komende uur niemand u kan storen. Uw mobiel staat uit en uw familieleden, medewerkers of eventuele huisdieren kunnen u niet afleiden tenzij in noodgevallen

7. Bezoek het toilet voordat u daadwerkelijk met de sessie start

8. Kies een comfortabele plek waar u gemakkelijk en prettig kunt zitten/liggen en focus op mijn suggesties

9. Neem ik met u contact op via Skype en beginnen we met een intakegesprek waarna we direct met de sessie kunnen beginnen (totale duur 1 tot max. 1,5 uur)

BELANGRIJK!

Mocht de verbinding verbreken, dan zal ik direct opnieuw contact met u maken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u voor eeuwig en altijd in hypnose blijft hangen. Dit is een fabel omdat u niet bewusteloos bent. Tijdens de sessie kunt u alles zeer intens en levendig waarnemen. Dit komt omdat uw focus in hypnose sterker zal zijn.

Contactformulier

5 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This