Spreekangst als je nog openbaar moet spreken?

Begint het zweet je al uit te breken als jij weet dat je binnenkort een presentatie moet geven? Wees gerust, jij zult je middels zelfhypnose spoedig anders voelen gezien velen last hadden van spreekangst of moeite hadden met het openbaar kunnen spreken.

Zelfhypnose is namelijk een krachtig hulpmiddel wat jij nu voor jezelf kan inzetten zodat je meer zelfverzekerd en in controle kunt zijn tijdens het geven van een presentatie. Herstructureer nu je gedachten die effect zullen hebben op je emoties zodat je snel, makkelijk en met meer plezier je boodschap kunt overdragen.

Spreekangst (plankenkoorts of in extreme mate ook wel glossofobie genoemd) tot het verleden laten behoren? Middels deze zelfhypnose opname kun jij vrijer en makkelijker openbaar spreken.

Wist je dat spreekangst erger wordt beschouwd als de angst voor de dood? In 1973 is hier onderzoek naar gedaan waaruit blijkt dat 41% van de ondervraagden angstig is om openbaar te spreken.

Spreekangst scoort hoger dan hoogtevrees, claustrofobie, vliegangst en angst voor muizen om maar een paar angsten te noemen. Maar wat maakt nu dat velen het openbaar spreken zo verschrikkelijk vinden?

Om een lang verhaal kort te houden zit het antwoord voor spreekangst in onze geest. Diep geworteld in ons onderbewustzijn. Daar waar onze herinneringen, overtuigingen en verlangens zijn opgeslagen. We hebben sterke meningen weten te ontwikkelen over hoe we ons voelen rondom het openbaar spreken. Laat staan onze mening van zelfzekerheid in het openbaar kunnen spreken. De uitdaging zit hem in het ontwarren van al deze gedachten en onze geest op te vullen met nieuwe bruikbare en hulpvaardige informatie.

Hier komt hypnose goed van pas want in de staat van hypnose wordt onze geest meer ontvankelijk. Ontvankelijk voor nieuw suggesties en informatie. We luisteren naar suggesties die we in ons onderbewustzijn opslaan. Hypnose is daarom een zeer populair en geschikt middels om vrijer en makkelijker openbaar te spreken. Spreekangst ligt daarom straks voor jou achter je.

Stel je voor dat jij meer ontspannen een presentatie kan houden. Een presentatie voor zowel kleine als grote groepen. Jouw woorden makkelijker vloeien tijdens de presentatie, je beter (oog)contact kan maken met je luisterend publiek. Hoe zou het voelen als jij binnenkort vastberaden en met meer zelfvertrouwen jouw informatie richting anderen kan overdragen en delen?

Wellicht denk je in het begin dat dit nog een onmogelijke opgave is. Gebruik nu de kracht van zelfhypnose en ervaar de fascinerende werking zodat jij snel, makkelijk en met plezier je spreekangst kan elimineren. Je kunt meer dan dat je in eerste instantie denkt.

Beluister nu mijn demo “Succesvol openbaar spreken” en ontdek wat hypnose voor jou kan betekenen!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen