Behandeling met hypnose

De behandeling begint altijd met een uitgebreide intakegesprek waarin de huidige en gewenste doelen worden besproken, hieruit volgt een voorstel. We sluiten een overeenkomst over het doel en de vermoedelijke duur van de behandeling.

Het doel is om contact te maken met jezelf en je innerlijke onbewuste vermogens. Vele klachten van cliënten komen voort uit problemen die al eerder zijn ontstaan, soms al in de jeugd. Hierdoor kunnen natuurlijke mogelijkheden geblokkeerd zijn.

behandelingIn het dagelijks leven kun jij niet altijd bewust zijn van de oorsprong van je problemen. Soms lijkt het alsof je niets meer kunt herinneren. Toch werkt het onderbewustzijn met een lange termijn geheugen. Mensen slaan ervaringen, meningen en overtuigingen op waardoor zij zich op een bepaalde manier gaan gedragen. Vele cliënten zijn succesvol om de gedragingen te programmeren naar hun gewenste doelen.

Tijdens het ondergaan van hypnose onderzoek jij welke overtuigingen er rondom je probleem gevestigd zijn. Door de verkregen inzichten en het herprogrammeren van je overtuigingen worden jouw problemen slechts uitdagingen en ontdek jij mogelijkheden om succesvol te veranderen. Dat betekent dat jij optimaal gebruik gaat maken van je kwaliteiten, talent(en) en vaardigheden!

Bovendien kan mijn behandeling steun bieden in een proces van persoonlijke groei. Bijvoorbeeld door het geven van inzicht in de eigen persoonlijkheid en natuurlijke mogelijkheden.

Mensen met de uiteenlopende wensen komen in aanmerking voor mijn behandeling waarbij ik voor jou op zoek ga naar de beste behandelvormen.

Voor alle duidelijkheid: ik ben geen psychiater, psycholoog, gedragstherapeut of hypnotherapeut. Ik ben een professionele en ervaren hypnotiseur die werkt met directe hypnose zodat je snel, makkelijk en plezierig resultaat kunt ervaren. Als hypnotiseur draag ik je onderbewustzijn op, om namens jezelf, blijvend datgene te doen wat je verstand (bewustzijn) wilt! Betekent dat je al na 1 sessie verschil kunt ervaren. Zo krachtig is de werking van echte hypnose.

Welke eigenschappen dien je te bezitten als je met hypnose wilt beginnen:

1. Je dient simpele instructies op te kunnen volgen. Als je bereid bent om open te staan voor suggesties en hierbij je fantasie/verbeelding kunt gebruiken dan zul je succesvol slagen.

2. Je dient welwillend te zijn om veranderingen te kunnen zien. Dit is de sleutel tot jouw succes! Sommige mensen willen heel graag maar hebben geen zin om er wat voor te doen. Dit zijn de mensen die op zoek zijn naar een magisch medicijn die hun “laat” veranderen. Helaas bestaat zoiets niet. Net zoals jij niet tegen je wil gehypnotiseerd kan worden. Cliënten die aangeven dat ik ze MOET helpen omdat ze MOETEN veranderen adviseer ik om hun tijd, geld en energie te besparen. Het woord MOETEN werkt averechts in mijn behandeling omdat het “dwangmatigheid” bevat. Betekent dat cliënten alleen kunnen slagen als ze WILLEN veranderen.

3. Je bereid bent om ACTIE te ondernemen en het NU te doen. Het eerste deel is redelijk simpel. Bij het tweede deel gaan velen de mist in. Veranderen gebeurd niet door af te wachten. Veranderen is verbonden aan de acties die jij uitvoert. Stuur daarom mij een mail om nu een afspraak te maken!

Contactformulier

4 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This