Rinke Jacobs

De expert in hypnose

Ontdek de kracht van hypnose en verander datgene wat uw verstand wilt!

Gratis intakegesprek

Middels een gratis intakegesprek (t.w.v. EUR 50,–) sta ik graag stil bij welke doelen je succesvol wilt bereiken.

Wie ben ik?

Wil je meer weten over mij en hoe hypnose mijn leven heeft verrijkt? Ik maak graag kennis met je!
Succesvol hypnose ervaren

Een goed begin is het halve werk!

Gezien er veel misverstanden over hypnose zijn, is het goed om te weten hoe jij je succesvol kunt voorbereiden op deze ervaring. Ontdek nu welke  eigenschappen je dient te bezitten zodat jij snel, makkelijk en met plezier hypnose kunt ervaren. Jij en hypnose staan centraal!

Vul de vragenlijst in na het bevestigen van de afspraak

Ontvang en beluister daarna gratis mijn zelfhypnose opname zodat jij je succesvol kunt voorbereiden op de behandeling

Volg mijn eenvoudige suggesties

Wees welwillend en bereid om NU actie te ondernemen

Enkele behandeling

Start met een enkele behandeling en ervaar al snel de kracht van hypnose.

Stoppen met roken

Het beste cadeau voor jezelf en je gezondheid!

COMPLETE 5-PATH

Een compleet pakket bestaande uit 4 sessies.

Hypnose via Skype

Al ervaring met hypnose? Ontdek dan nu de kracht van hypnose via Skype.

Meest gestelde vragen over hypnose!

Klik in de kolom om de antwoorden op de meest gestelde vragen te bekijken. Alvorens je hypnose wilt ervaren is het verstandig om te begrijpen wat hypnose is. Graag voorkom ik specifieke misverstanden en wil ik dat jij veilig voelt tijdens de behandeling.

Wat is hypnose?
Hypnose is een staat van geconcentreerde aandacht waarbij je eigen realiteit, door middel van suggestie, verandert.
Kan ik worden gehypnotiseerd?

Ja! Vrijwel iedereen kan worden gehypnotiseerd als je dit zelf wilt en de juiste attitude gebruikt. Lees hier welke eigenschappen je dient te bezitten of klik hier om je succesvol voor te bereiden op een hypnose sessie.

Verlies ik de controle tijdens hypnose?
Veel van mijn cliënten ondergaan succesvol mijn behandeling omdat ze ongewenste patronen in hun denken, voelen en gedrag willen doorbreken. Vaak is men de controle al, voordat de sessie start, kwijt en is het mijn missie om in hypnose jouw juist de controle terug te geven.
Kan ik mij na afloop nog alles herinneren?
Ja. Je zult alles horen, voelen en ervaren. Heel intens en levendig. Vergeten is nooit goed omdat je anders opnieuw dezelfde fouten zult maken. Het kan zijn dat sommige dingen niet bewust worden opgeslagen. Dit kan komen door de diepte van je ontspanning en focus.
Ben je tijdens hypnose in slaap?
Hypnose is afgeleid van de Griekse God “Hypnos” (de god van slaap). Hypnose zelf heeft verder niets te maken met slapen. Het lijkt alsof mensen tijdens hypnose slapen. Toch zul je in hypnose alles horen, voelen en ervaren. Het is net zoals een dagdroom waarbij jij je zeer ontspannen voelt. Er wordt dus niet gesnurkt in mijn praktijk! Het zou voor mij ook niet interessant zijn om te werken met iemand die slaapt. Deze zal namelijk niet reageren op wat ik hem/haar vraag.
Kun je blijven hangen in hypnose?
Nee! Als je niet slaapt, kun je ook niet wakker worden. Je bent namelijk al wakker althans meer in een sluimer staat. Het blijven hangen is daarom onmogelijk en is nog nooit voorgekomen. Na de behandeling zul je fris en met energie alert zijn. Ongeveer 15 minuten hypnose heeft dezelfde werking als 2 uur slaap!

Over Rinke Jacobs

Hypnotiseur Rinke Jacobs, geboren ter Haarlem, heeft bekendheid verworven door deelname aan diverse televisie en radioprogramma’s. Hij is expert op het gebied van hypnose en wereldwijd wordt beroep gedaan op zijn deskundigheid.

Gezien de vele misverstanden over hypnose, maakt Rinke Jacobs continue duidelijk dat hypnose niets met het bovennatuurlijke heeft te maken. Iedereen kan hypnose (aan)leren. Hypnose wordt al vijfduizend jaar toegepast en kan meer dan vijfhonderd problemen succesvol aanpakken.

Rinke Jacobs heeft honderden mensen in hypnose begeleid. Geen enkele Nederlandse hypnotiseur combineert de krachtige werking van hypnose zoals hij.

Testimonials

“Voelde mij helemaal op mijn gemak! Na het ervaren van hypnose heb ik totaal geen behoefte meer gehad in roken. En dat na 27 jaar…Rinke bedankt! Afzender R.”

“Je bent mijn reddende engel. Dankzij jouw luisterend oor en de prachtige ervaring van hypnose is er echt een last van mij afgevallen. Heerlijk ontspannen en gelukkig. Afzender S.”

“Wist niet goed wat ik moest verwachten. Toch heeft jouw uitleg veel duidelijkheid gegeven en kan ik trots vertellen dat ik 8 kilo ben afgevallen. En alles is zo makkelijk gegaan!?! Afzender B.”

Klaar om gewicht te verliezen? Kies voor de virtuele maagband!

Wist u dat kinderen zeer vatbaar zijn voor de kracht van hypnose?

Wacht niet langer en stel je vraag aan Rinke Jacobs!

Contactformulier

5 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This