Een enkele behandeling hypnose

Voor vele is een enkele behandeling met hypnose vaak al genoeg om succesvolle resultaten te zien. Allereerst zullen we een uitgebreid intakegesprek houden waarin we je ingevulde vragenlijst zullen doornemen. Tevens stemmen we je wenste doel(en) af en bereid ik je voor op wat je kunt verwachten in het ervaren ven hypnose. Immers zul je beseffen dat het ondergaan van hypnose een samenwerking is tussen jou en mij. Hierbij speelt vertrouwen een belangrijke rol. Daarom is het belangrijk dat jij je prettig bij mij voelt en andersom!

Tijdens het gesprek wordt uitleg gegeven over de werking van hypnose en wordt stil gestaan bij je wens(en) of vragen. Ik zal naar aanleiding van dit gesprek de beste behandelingsvorm afstemmen zodat je probleem snel, makkelijk en met plezier wordt opgelost.

De gemiddelde duur van een intakegesprek is ongeveer 30 minuten. Afhankelijk van de wensen die je hebt en de attitude tegenover het ervaren van hypnose, kan direct een sessie worden gestart. Zodra je plaatsneemt in mijn zwarte stoel, zul je specifieke instructies ontvangen en wordt je trancevaardigheid getest. Sommige mensen gaan makkelijk in hypnose en sommige dienen hun vaardigheid meer te trainen. Gezien Rinke Jacobs ruim 15 jaar ervaring heeft met hypnose, kan hij je hierin eenvoudig begeleiden.

Tijdens de behandeling zul je verkeren in een passieve staat. Je zult mijn stem horen en niet in slaap zijn. Slapen doe je immers thuis (gratis) in bed….tijdens de behandeling moet het mogelijk zijn om met je te kunnen communiceren. Hypnose is een staat van verhoogde focus waardoor kritisch denken wordt omgeschakeld naar selectief denken! Je bent dus niet bewusteloos en zult geen dingen doen/zeggen die je niet wilt. Als we beginnen met de sessie heb jij volledige controle om de sessie stop te zetten.

Contactformulier

4 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This