ULTRA HEIGHT ®

Ultra Height ® is een nieuwe revolutionaire ontdekking binnen de wereld van hypnose! Het is een krachtige methode om oorzaken van bepaalde “verstoringen” te ontdekken en geeft direct inzichten of oplossingen zodat ongewenste problemen, gewoonten en klachten verdwijnen.

Ultra Height is dé methode om innerlijke genezing te bewerkstelligen en dit zonder bijwerkingen of nadelen. 

Stel je voor dat jij een niveau van zelfkennis, zelfbewustzijn en gewaarwording kunt ontdekken waar je het bestaan niet eens van wist…! Als jij dit niveau, met behulp van Rinke Jacobs, bereikt bevind jij je in een gedeelte waar je diepgaande verstoringen kunt rechtzetten. Doordat het wordt gecorrigeerd, ervaar jij positieve effecten op je gezondheid. Zowel je lichamelijke gezondheid als geestelijk.

Het ondergaan van Ultra Height ® is een unieke belevenis die heerlijk en vredig aanvoelt. Het is ontwikkelt door topexperts. In dit hogere bewustzijn krijg je de manier aangereikt om (meerdere) verstoringen in één keer PERMANENT te corrigeren!

HOE VOELT HET?

Iedereen is anders en iedereen ervaart de behandeling op zijn manier. Toch zijn al mijn cliënten het over het volgende eens: “Je ervaart zalige, diepe ontspanning door het lichaam. Je onderbewustzijn krijgt specifieke inzichten. Je boort een soort bron aan met ongekende wetenschap en intelligentie. Geen limieten en beperkingen meer. Het heeft een overweldigend effect op problemen die je voorgoed wilt aanpakken, verwijderen of wilt vervangen“.

Tijdens het ervaren van Ultra Height ben jij in staat om de energie van je lichaam, je fysieke conditie, je emoties en gedachtegangen te ‘scannen’ op onregelmatigheden, of wat je nog tekort komt om een oplossing te realiseren. Je onderbewustzijn is in staat om specifieke delen te lokaliseren welke genezing behoeven en tevens de onderliggende schadelijke gedachten, opvattingen en emoties te identificeren.

Juist in deze enorm gevoelige niveaus is je onderbewustzijn in staat om diepgewortelde en blijvende genezing aan je energiesysteem, je gevoelswereld, gedachtegang en gedrag  aan te brengen. Nieuwe  overtuiging worden geboren. Waar jij je hele leven van kunt profiteren!

Let op! Deze sessie wordt pas ingezet naarmate uw trancevaardigheid goed is ontwikkelt.

Pin It on Pinterest

Share This