Over mij en hypnose

Na het volgen van opleidingen en het leren van effectieve hypnosetechnieken, van experts over heel de wereld, help ik mensen om succesvol de kracht van hypnose te ervaren. Zelf ben ik jarenlang roker en zwaarlijvig geweest (woog meer dan 115 kilo). Ik had mijzelf overtuigd dat stoppen met roken en afvallen een onmogelijke opgave zou moeten zijn. Totdat hypnose in mijn leven kwam en mijn onderbewustzijn compleet wakker schudde!

Want na het “proberen” van vele pogingen en producten, geloofde ik steeds meer dat niets zou helpen. Resultaten waren tijdelijk. Het herhaaldelijk falen versterkte mijn overtuigingen dat veranderen gewoonweg niet kon. Want ik had al zoveel geprobeerd…. en alles was gedoemd om te mislukken…. mijn zelfvertrouwen stortte in.

Tegenwoordig is mijn motto:  “baat het niet dan schaadt het wel“!

Middels hypnose ontdekte ik de werking van het onderbewustzijn. Het deel waar vele therapieën aan voorbij gingen. Het inzicht dat ervaringen, herinneringen en (bewuste/onbewuste) oordelen invloed hebben op gedrag was voor mij een openbaring. Bewust wist ik altijd wat beter voor mij was, maar hoe kon ik plezierig, makkelijk en langdurig veranderen? Die vraag bleef onbeantwoord….totdat….

Want het antwoord lag in het WILLEN GELOVEN van mijn overtuigingen. Het viel op dat als ik geloofde in mijn beperking(en) ik binnen veilige kaders bleef rondcirkelen. Hierdoor voelde in geen angst en dacht onkwetsbaar te zijn.

Angst om opnieuw te falen hield op een gegeven moment het succesvol veranderen tegen. Mijn overtuigingen en oordelen manipuleerde mijn gedachten, gevoelens, gedrag en dus resultaat!

Nu leer ik al mijn cliënten het eenvoudige geheim om hun werkelijkheid eenvoudig aan te laten sluiten tot wie ze willen zijn.

De vraag is daarom simpel: Wilt u blijven geloven in uw beperking(en) of kiest u voor vrijheid?

Ik vraag mij af welke oordelen u heeft over uw probleem? Welke angst is nog aanwezig óf waar bent u bewust/onbewust in gaan geloven?

Verminder uw angst…. want er is een uitweg!

Hypnose werkt zodat u gezonder, ontspannen en meer in controle gaat zijn. Ontwikkel dé succesvolle attitude om langdurig van positieve resultaten te genieten.

Stop het voedden van uw eigen overtuigingen. U kunt met gemak gaan slagen waardoor u anders leert denken en handelen. Met als resultaat een positief, gelukkig en zelfverzekerd gevoel.

Contactformulier

15 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This