Intakegesprek en mijn 10 redenen om deze te voeren!

Ik heb 10 redenen om samen met jou een kort intakegesprek van ongeveer 30 minuten te voeren. Een intakegesprek heeft toegevoegde voor mij om contact te maken met jou en toegevoegde waarde voor jou om je bij mij prettig te voelen. Het intakegesprek geeft inzichten die succesvol bijdragen aan je doelstellingen. Ik wil namelijk het meeste rendement uit de sessie(s) halen zodat jij met een goed gevoel naar huis kunt gaan. Hieronder  mijn 10 redenen om een intakegesprek te voeren:

  1. Het voeren van een intakegesprek geeft een goed en professioneel beeld over mij als hypnotiseur. Het benadrukt dat iedereen uniek is.
  2. Als hypnotiseur krijg ik inzichten over eventuele voorgaande ervaringen m.b.t. hypnose. Dat wat voor iemand prettig werkt, pas ik graag toe. Hierdoor creëer ik maatwerk.
  3. intakegesprek, rinke jacobs, hypnosecentraal, hypnoseTijdens het intakegesprek bespreek ik de vragenlijst die ik je vooraf toestuur. We kunnen dan stilstaan bij o.a. eventuele medische problemen. Zodra er een ernstig medisch probleem aanwezig is, dien ik je door te verwijzen naar een (huis)arts.
  4. Tijdens het intakegesprek verzamel ik noodzakelijke gegevens zodat ik contact met je kan onderhouden.
  5. Tijdens het intakegesprek kan ik aftasten wat je prettig vindt. Als je bijvoorbeeld erg geniet van de natuur of het strand, dan verwerk ik deze onderwerpen in de sessie. Zo kan jij optimaal genieten van hypnose en kan ik veiligheid borgen!
  6. Het intakegesprek zorgt dat eventuele spanningen worden weggenomen. Omdat men van te voren ontspant werkt hypnose nog aangenamer.
  7. Tijdens het intakegesprek sta ik stil bij wat jij van mij verwacht. Immers willen we beiden realistische doelstellingen bereiken.
  8. Het intakegesprek geeft jou ruimte om ‘nee’ te zeggen. Al komt dit bijna nooit voor, willen sommige na het intakegesprek de tijd nemen om de gegeven informatie te verwerken. Daarna kan altijd een vervolg ingepland worden. Eveneens kan ik bepalen of ik een bijdrage kan leveren aan de verwachtingen van jou.
  9. Tijdens het intakegesprek staan we stil bij vragen, motivatie en de werking van hypnose. Een goede aanpak is het halve werk!
  10. Het intakegesprek geeft inzicht voor eventuele vervolgsessies.

Bovenstaande 10 redenen om een intakegesprek te voeren is voor mij als hypnotiseur een stevig fundament. Net zoals een huis wordt gebouwd met een goede fundering, draagt het intakegesprek bij aan stabiliteit.

Contactformulier

12 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This