Hypnose

Iedereen kent uit eigen ervaring wel vormen van hypnose. Bijvoorbeeld: dagdromen of opgaan in een boek, waardoor je zo in je innerlijk wereld bezig bent, dat je de omgeving en tijd volledig vergeet! Maar als de bel gaat, ben je direct alert en weet je precies wat je moet doen. Een dergelijke ervaring wordt een alledaagse of spontane trance genoemd. Hypnose is een soortgelijke ervaring. Het is zeer plezierig en ontspannen.

Zodra u plaatsneemt in mijn comfortabele zwarte stoel zult u diep ontspannen en in hypnose gaan. Al mijn cliënten kunnen alles horen, voelen en ervaren. Vaak intenser dan normaal. Verwacht dus niet dat u gaat slapen of de realiteit verliest. U zult bewust blijven in wat u ervaart. Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht waarbij u bewuster observeert welke gedachten en gevoelens er door u heen gaan. In hypnose maakt men makkelijk contact met het onderbewustzijn. Daar waar uw overtuigingen, emoties en herinneringen ten grondslag liggen. Door te focussen op mijn suggesties en deze, met de juiste attitude, te accepteren kan men veranderingen in het onderbewustzijn doorvoeren.

Mensen die voor het eerst in hypnose gaan vragen zich af hoe het is om hypnose ervaren, of het werkt en hoe ze zeker weten dat het werkt. Hoe zou hypnose voelen? Gezien iedereen het op zijn of haar eigen manier ervaart is hypnose o.a. gericht op ontspanning. Feitelijk ondergaan veel van mijn cliënten hypnose vanwege het effectief reduceren van stress.

 

Wees alert op onjuiste opvattingen

Heel af en toe komen mensen uit hypnose en is men teleurgesteld in de ervaring. Deze mensen geven aan dat ze mij altijd hebben kunnen horen, ze niet in slaap zijn gevallen en niet ‘volledig weg’ waren. Deze ervaring ontstaat als men onjuiste opvattingen heeft over hypnose. Daarom besteed ik aandacht aan misverstanden tijdens het intakegesprek voor een duidelijk vertrekpunt. Ondanks dat sommige mensen denken dat hun trance licht was of dat ze niet hypnotisch zijn beïnvloed, blijkt uit ervaring dat de gegeven suggesties tijdens hypnose een sterke uitwerking hebben. Tenzij de persoon wilt bewijzen dat de suggesties niet werken en weerstand wilt bieden. Het mag duidelijk zijn dat weerstand geen gewenst element is tijdens onze samenwerking om hypnose te ervaren.

 

Nieuwsgierig geworden naar hypnose?

Leer het geheim van hypnose toepassen als u snel, makkelijk en plezierig wilt veranderen. Het bekijken van onderstaande video zorgt ervoor dat u optimaal voorbereid zult zijn op het ondergaan van mijn behandeling en voorkomt misverstanden over de werking van hypnose.

Wist u dat 80% van alle ziekten vaak voortkomen uit onze psyche. Men noemt dit dan ook “psychosomatische” klachten. Als u psyche middels hypnose weer in balans wordt gebracht, dan kunt u positieve veranderingen ervaren.

Wist u dat:

  • Het ervaren van echte hypnose levensveranderend kan zijn
  • Echte hypnose vrijwel nergens wordt uitgevoerd door hypnotherapeuten
  • Het ervaren van echte hypnose zeer plezierig en comfortabel aanvoelt
  • Ik niet aan therapie doe maar echte hypnose toepas
  • Het ervaren van hypnose sneller werkt dan psychotherapie of gedragstherapie
  • Het ervaren van echte hypnose op vele problemen kan worden toegepast

Als u onderstaande video bekijkt, dan begrijpt u de fascinerende werking van het bewust en onderbewustzijn. U dient de juiste attitude en eigenschappen in te ze tten om 100% te kunnen slagen!  Een goede voorbereiding is, zoals men zegt, het halve werk!

Contactformulier

3 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This