Verwijder stress makkelijk, snel en met plezier dankzij de krachtige werking van hypnose!

Iedereen ervaart wel eens stress. Stress kan gezond maar ook ongezond zijn. Gezonde stress brengt je lichaam in een staat van scherpte en paraatheid. Tijdens het ervaren van stress herken je het vast wel dat je ademhaling of hartslag sneller kan worden. Stress kan voorkomen bij vele gebeurtenissen zoals een examen, sollicitatiegesprek of andere spannende gebeurtenis. Gezonde stress kan ervoor zorgen dat je optimaal presteert en gefocust kunt zijn om een ingewikkelde taak af te ronden. Zodra je de taak hebt afgerond verdwijnt de stress en kun je rustig terugblikken op je eigen prestaties.

Toch zijn er mensen die last hebben van ongezonde stress. Hierbij verdwijnen de symptomen van spanningen niet uit het lichaam (fysiek) maar is er ook geen ruimte voor innerlijke rust (mentaal). Volgens wetenschappelijk onderzoek ervaren 12 op de 100 mensen die hun huisarts bezoeken, klachten van ongezonde stress. Als deze mensen de bron van stress niet aanpakken kunnen zij emotioneel ziek worden of zelfs een burn-out ontwikkelen.

Ongeveer 10% van de huisartsbezoeken is gerelateerd aan ongezonde stress!

De behandeling van Rinke Jacobs (C.Ht.) pakt de echte oorzaak van jouw stress aan zodat je al na 1 behandeling fantastische resultaten kunt ervaren.

Dankzij de jarenlange ervaring van Rinke Jacobs op het gebied van ontspanning kan hij doormiddel van krachtige hypnose je stress, zowel fysiek als geestelijk, in je onderbewustzijn herprogrammeren. Hierdoor voelen mensen zich snel weer prettiger in hun vel zitten en krijgt men weer grip op het leven.

Het effect van de behandeling is verbluffend en is voor vele een levensveranderend moment! Mensen plannen niet om te falen. Maar vele mensen falen om te plannen. Zoals Henry David Thoreau ooit eens zei ” Dingen veranderen niet, wij veranderen” .

Wat je probleem ook is, levensveranderingen lossen het direct op! Wacht daarom geen seconde langer en wees verstandig om nu een afspraak met Rinke Jacobs te maken.

Ik help u graag!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen