Mindscaping is een therapeutisch proces gecreëerd door dr. M. Mandel (Canada). Het is een geleide visualisatie waarbij jij je eigen unieke mentale 3D-kaart wilt verkennen.

Een Mindscape is een plaats waar persoonlijke uitdagingen kunnen worden genavigeerd die leiden tot diepgaande veranderingen in het echte leven. Je reist door het onbewuste terein (je onderbewuste) van metafoor en symbologie. Het bijzondere is dat je tijdens het Mindscapen gewoon met mij kan blijven praten.

Tijdens Mindscaping transformeren we datgene wat jij wilt aanpassen. Dit zodat jij positieve veranderingen kunt ervaren in het echte leven. Wil je niet naar mijn praktijk komen maar op afstand een Mindscape sessie ervaren? Geen probleem dan noemen we het gewoon en MindSkype. Via Skype kunnen we een veilige verbindingn opzetten en op afstand eveneens prachtige transformatie in jouw onderbewustzijn in gang zetten. Transformatie die je verder helpen.

Wil je meer over de Skype sessie weten? Klik dan hier.

Hoe werkt Mindscaping?

Het korte antwoord is: simpel!

Je leunt achterover, je ontspant en sluit je ogen en volgt mijn eenvoudige aanwijzingen op. Je wordt gevraagd om dingen te visualiseren, ze te beschrijven en de wijzigingen op te merken wanneer ze zich voordoen. Net zoals het voor jou een unieke beleving is, ben ik eveneens nieuwsgierig wat jij intern beleefd.

De sessie is een ontspannende, fascinerende, verhelderende en plezierige ervaring. Het beste deel is echter de verbazingwekkende transformationele resultaten die je onmiddellijk na je sessie zult herkennen.

Mindscape helpt om blokkades te ontgrendelen, deuren te openen, je verleden los te laten en je geest vrij te maken. Dit zodat je weer op het goede spoor komt en verder kunt bewegen.

En mocht je twijfelen of je in hypnose komt? Geen probleem want Mindscape werkt zelfs zonder hypnose! Dat scheelt weer een zorg, nietwaar?

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen