Hopelijk heeft iedereen een fijne kerst achter de rug en is het moment aangebroken om nieuwe doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Het is eveneens de tijd om gezellig met vrienden, familie of kennissen bijeen te zijn. Samen tijd te spenderen met je geliefde(n) en stil te staan bij mensen die we zo lief hadden maar wellicht niet meer bij ons zijn.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle reacties die ik dit jaar heb gekregen en de mensen die ik succesvol heb mogen helpen dankzij de krachtige werking van hypnose. Ik heb vele interessante mensen ontmoet in mijn praktijk en wederom van dichtbij mogen ervaren hoe bevrijdend hypnose voor mensen kan zijn. Het is dankzij deze reacties dat ik mij blijf inzetten om hypnose toe te passen en mensen steeds meer te laten (in)zien welke kracht er in hun schuilt.

Gezondheid

In het jaar 2018 had ik mij voorgenomen om meer aandacht te besteden aan gezondheid. Ik ben daarom meer gaan sporten en kan trots vertellen dat mijn algehele conditie sterk is verbeterd. Dit wegens het gedisciplineerd 3 keer per week sporten en dankzij de ondersteuning van mijn partner. Mijn voedingsinname is aangepast en ik voel mij meer energiek, fitter en sterker.

Reflectie

Het is soms goed om jezelf af te vragen waar je mee bezig bent of wat je wilt veranderen/aanpakken. Zijn het dingen die je kunt verwijderen of minder aandacht kan geven? Dit om juist meer aandacht te schenken waar jij je prettiger bij voelt. Sta hier eens bij stil en daag jezelf eens uit wat jij komend jaar meer of juist minder wilt gaan doen.

Wow….je hebt tot hier alles gelezen. Dankjewel! Ik meen dit oprecht. Ik deel graag mijn gedachten en kennis en wellicht dat we elkaar in 2019 mogen ontmoeten.

Dank opnieuw voor een geweldig jaar.

Een prettige jaarwisseling en hypnotiserend 2019!

Rinke Jacobs

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen