Dag beste bezoekers,

Precies veertien dagen geleden liet ik via een video weten dat hypnotiseurs kans maakte op een GRATIS hypnose training t.w.v. EUR 299,-. Om mee te doen aan deze wedstrijd was het alleen nodig om de tekst “gratis hypnose training” als reactie op mijn video toe te voegen.

Zowel via youtube, facebook en mijn website hebben vele deze tekst toegevoegd en is het mij een groot plezier om een winnaar aan te kondigen! Deze winnaar nodig ik uit in mijn praktijk (te Amsterdam) en geef ik een persoonlijke training, waarbij het voeren van een succesvol intakegesprek o.a. centraal staat! Uiteraard is er ruimte om alle vragen te stellen of ervaringen te delen.

Graag maak ik de winnaar via onderstaande video bekend! En….de hypnotiseurs die ook hebben gereageerd laat ik niet met lege handen naar huis gaan! Dus ik zou zeggen…bekijk snel de video!

Wellicht tot snel en nogmaals dank voor jullie actieve deelname!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen