Beste bezoekers,

Het jaar 2012 heeft mij als hypnotiseur veel gegeven omdat vele mensen in 2012, prachtige ervaringen en veranderingen hebben mogen ervaren. Het mooiste van alles is, dat al deze mensen dit zelf hebben bereikt!

Ik besef dat hypnose steeds meer bekendheid in Nederland gaat krijgen. Mijn missie blijft om anderen duidelijk te maken dat hypnose geen magisch ritueel is. Hypnose is de meest onderzochte therapie vergeleken alle andere therapieën. De geest van mensen werkt immers fascinerend en er is nog veel te ontdekken.

Omdat mensen jarenlang met problemen kunnen rondlopen, kan ik mij voorstellen dat als deze door hypnose zijn vermindert of verdwenen het bijna magisch lijkt. Het feit blijft dat wij als mensen gevoelig zijn voor suggesties. Deze worden op jou en mij afgevuurd vanaf ons bestaan. Als we niet gevoelig zouden zijn voor suggesties, dan zouden wij nooit leren, nietwaar? Suggesties nestelen zich in je onderbewustzijn. Ook al lijk je dingen te vergeten. Alles is opgeslagen en komt naar boven als het in jouw “voordeel” werkt. Dit ogenschijnlijke voordeel wordt ingezet om je te beschermen tegen ‘echt’ of ‘onecht’ gevaar. Hierdoor ontstaat gedrag en worden overtuigingen geboren waarop we vaak automatisch handelen. Rationeel weten we vaak wat beter is, alleen hoe wijzig je iets wat je onbewust blijft doen?

Lieve mensen, wij bezitten een kracht die we ons hele leven meedragen. Het is de kracht die je kan maken of kraken. Voor beide is het nooit te laat omdat je de mogelijkheid hebt om keuzes te maken. Dat betekent dat jij kunt beslissen, hoe jij je leven wilt laten verlopen. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Als je wilt dat je faalt, wordt dit jouw werkelijkheid. Als je wilt dat je slaagt, wordt dit ook jouw werkelijkheid. Het betekent dat waar jij in gelooft, voor jou altijd het beste werkt! Als jij begint te GELOVEN dat iets niet meer voor je werkt omdat het geen nut meer moet hebben, zul je net zoals mijn andere cliënten veranderen! Om lang succesvol te blijven, is presteren beter dan altijd willen winnen. Winnaars denken positief, communiceren direct en eisen hoge kwaliteit. De kern is dat ze anders (leren) denken!

Fijne jaarwisseling allemaal en veel wijsheid in 2013!

Gr. Rinke Jacobs

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen