WEG MET DEPRESSIE

Het kan zijn dat jij je depressief voelt wegens diverse omstandigheden en hier geen controle over lijkt te hebben. Jouw stemmingen worden beïnvloed door je gedachten en door de perceptie die jij over jezelf en je omgeving hebt. Als jij je depressief voelt, wordt je geest ondergedompeld in negatieve gedachten. Het is alsof een donkere schaduw over jezelf en de wereld hangt. Je begint te geloven en te voelen dat de realiteit waarin je leeft, somber is. Zodra je terugdenkt aan je verleden, kun jij alleen de slechte herinneringen naar boven halen. Als je denkt aan de toekomst, lijkt deze leeg en geen duidelijk doel te hebben. Gevoelens van hopeloosheid kunnen optreden.

Vaak voorkomende symptomen depressiviteit*

  • Voortdurende gevoelens van verdriet, angst en leegte
  • Voortdurende gevoelens van hopeloosheid en pessimisme
  • Voortdurende gevoelens van schuld, waardeloosheid en hulpeloosheid
  • Verlies van interesse aan activiteiten die je vroeger wel leuk vond
  • Slapeloosheid, te vroeg wakker of juist te veel slapen
  • Sterk verhoogde of sterk verminderde eetlust en hierdoor gewichtstoename/afname
  • Verlaagde energie en traagheid
  • Rusteloosen snel geïrriteerd
  • Moeite met concentreren, onthouden en maken van keuzes

Gelukkig leeft mijn hart mee met mensen die aan depressiviteit lijden. Het is daarom nu mogelijk om mijn nieuwe zelfhypnose opname “weg met depressie” direct te bestellen via mijn webshop. Het voordeel is dat je direct de opname kunt downloaden en beluisteren. Mijn doel van deze opname is om ervoor te zorgen dat je depressie verminderd en je meer controle over je eigen leven kunt ervaren. Zodra je dit meer kunt ervaren, betekent het dat jij je meer gelukkiger kan voelen en die negatieve gevoelens en gedachten meer opzij kan zetten. Daarnaast is deze opname zodanig gemaakt dat je heerlijk kunt ontspannen en die aangename gevoelens mag ervaren. Het enige wat je er zelf voor hoeft te doen, is ruimte te maken op de opname te beluisteren. De rest gaat vanzelf!

Klik hier om een demo te beluisteren van de opname!

Met vriendelijke groet,

Rinke Jacobs

 

* Op de hulp van Rinke Jacobs zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend. Toch is het gebruik hiervan geheel op eigen risico en kan nooit een medische handeling vervangen, mocht deze noodzakelijk zijn. Neem bij gezondheidsklachten altijd eerst contact op met de huisarts.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!