Beste collega hypnotiseur,

Dit kan je geluksmoment van 2014 zijn! Ieder jaar geef ik namelijk als hypnotiseur gratis individuele trainingen weg om ervoor te zorgen dat ik andere mensen kan stimuleren en helpen om een betere hypnotiseur te worden. Het is mijn passie om mijn ervaring(en) en kennis te delen!

Dit keer maak je kans op een individuele training samen met mij en zal ik mij richtten op het voeren van een efficiënt intakegesprek die de waarde en werking van de hypnose sessie zal vergroten! Het enige wat je hoeft te doen is op deze video te reageren met #gratishypnosetraining en je doet al automatisch mee! Over twee weken zal ik de winnaar bekend maken en uitnodigen in mijn praktijk.

Tijdens deze training ben je uiteraard vrij om al je vragen te stellen of is er ruimte om je eigen ervaringen te delen. Uiteraard zal ik mijn opbouw van mijn intakegesprek en goed bewaarde geheimen onthullen zodat het rapport met cliënten zal verhogen! Zelfs de analytische cliënten zie ik graag in mijn praktijk en ervaren het effect van mijn intakegesprek!

Let op! Deze training is specifiek voor hypnotiseur die meer inzichten en inspiratie zoeken in hun vak of passie m.b.t. hypnose!

Wellicht tot zien!

Gr. Rinke Jacobs C.Ht

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen