Masturbatieverslaving overwinnen met hypnose!

Het dwangmatig moeten masturberen kan je moe en leeg laten voelen. Een masturbatieverslaving kan je normale leven beperken waardoor je schaamte kunt ervaren wat eveneens je zelfvertrouwen beïnvloed.

Jouw masturbatieverslaving steelt van jou!

Wanneer het masturberen zodanig veel tijd en aandacht vraagt en je ervaart dat  het je leven overneemt, is het tijd om actie te ondernemen. Wellicht heb je wel eens ervaren dat je moest stoppen met datgene waar je mee bezig was om vervolgens te ejaculeren. Misschien dat je ervaart dat je dit moet doen om even iets op te lossen. Net zoals je iets snel kunt oplossen door medicatie in te nemen.

Als jij nog een masturbatieverslaving ervaart dan is de kans zeer groot dat je het masturberen onbewust gebruikt als oplossing voor stress, verveling, eenzaamheid of laag zelfbeeld.

Masturberen kan als ‘snelle oplossing’ gebruikt worden om de realiteit even snel te ontsnappen. Toch doet het masturberen nooit datgene wat het beloofd om ‘snel op te lossen’. Natuurlijk voorkomt het geen eenzaamheid, ontevredenheid in het leven of andere zorgen. Wanneer je nog lijd aan een masturbatieverslaving dan kom je tot het punt dat je moet masturberen zodat jij je ‘normaal’ kunt voelen.

Wanneer het volume van masturberen wordt verlaagd tot een niveau dat goed voelt, waardoor je meer tijd overhoudt en geen energie verspilt. Dan zul je ervaren dat je langzaam je controle terugwint. Sta nu even stil hoe het zou zijn als jij je controle volledig terug hebt? En sta stil wat het met je zou doen als jij je echte behoeften de juiste aandacht geeft waardoor jij je gelukkiger en succesvoller gaat voelen?

Maak nu een afspraak om je masturbatieverslaving te overwinnen. Rinke Jacobs werkt zeer discreet en staat 100% in voor zijn 10 aspecten als hypnotiseur.

Ik help u graag.

Rinke Jacobs

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen