Vele mensen in Nederland hebben dagelijks last van chronische pijnklachten die niet te behandelen of moeilijk te controleren zijn. Heb je last van migraine of pijn die simpelweg niet te verklaren of te definiëren is? Hypnose kan een effectief alternatief zijn die deze type voortdurende pijn kan aanpakken. Vele mensen denken bij chronische pijnklachten niet snel om hypnose te ondergaan. Hoe langer men pijnklachten blijft ervaren, des te meer men gaat experimenteren en uitproberen. Dit zorgt ervoor dat je uiteindelijk dingen doet, die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Leren hoe je de kracht van hypnose kunt gebruiken kan veel pijnklachten doen verminderen en helpt je om pijn beter, vanuit je onderbewustzijn, in controle te krijgen. Als je last hebt van chronische pijn, weet jij dat iedere dokter zich focust op de externe vorm van heling terwijl in realiteit het controleren van je pijn meer effectief kan worden aangepakt vanuit je interne onderbewustzijn. Deze manier van helpen met hypnose wordt steeds meer populair. Het wordt daarom steeds makkelijker om een goede hypnotiseur te vinden die je hier snel, makkelijk en met plezier bij kan helpen.

Het grootste probleem met pijnmanagement is dat pijnstillers op een gegeven moment niet meer het gewenste effect opleveren. Het lichaam raakt namelijk eenmaal gewend aan het medicijn waardoor je uiteindelijk weer van voor af aan begint. Sommige mensen die deze medicijnen slikken maken zich zorgen om alle bijwerkingen wat stress oplevert. Hypnose werkt op een hele andere manier. Het werkt op natuurlijke basis en stopt het hersengedeelte wat reageert op pijnsignalen. Het stopt het probleem bij de kern. Pijnstillers maskeren alleen de pijn.

Jij kunt verrast zijn hoe eenvoudig het is om jezelf te hypnotiseren en dagelijks je pijnklachten, voordat ze beginnen of erger worden, te elimineren of drastisch te doen verminderen. Ik kan mij voorstellen dat het lastig is om te geloven hoeveel invloed je onderbewustzijn heeft op onze fysieke gestel en kracht. Het onderbewustzijn is eenmaal de bron van fysieke en emotionele pijn. Hypnose maakt je geest vatbaar voor suggesties, inclusief de suggestie dat je lichaam pijn kan negeren zodat je minder hinder ervaart of zelfs de pijn niet meer voelt. Als jij gelooft dat je niet zonder het ervaren van pijn kunt leven, dan heb je het juist. Als jij gelooft dat je zonder pijn kan leven, dan heb jij het eveneens juist. Hypnose begint dus bij waar jij in wilt geloven. De uitkomst van je succes ligt dus al in jouw handen. Je beseft dat jij in controle bent en mag kiezen in plaats van het moeten ondergaan of lijden.

Mocht je nog vragen hebben, dan help ik je graag. Lees hier een artikel dat in het AD werd gepubliceerd. Hypnose wordt zelfs toegepast bij operaties (z0nder enige verdoving):

http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3496698/2013/08/22/Patient-succesvol-verdoofd-met-hypnose-tijdens-operatie.dhtml

Vriendelijke groet,

Rinke Jacobs

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!