Vakantiestress stoppen met hypnose

Vakantiestress!?! Vakantie is juist een periode om te ontspannen. Dit ontspannen kan alleen, met je vrienden, partner of gezellig met familie plaatsvinden. Helaas zijn er toch veel mensen die op dezelfde perioden vakantiestress ervaren. Hypnose helpt om je vakantiestress te stoppen. Hierdoor kun je optimaal genieten van je vrije tijd en je opladen met nieuwe energie.

Stress

Het woord ‘stress’ wordt vaak geassocieerd met iets negatief. Bijvoorbeeld stress op het werk, als iemand overlijd, je gaat scheiden of bij ziekte. Toch bestaat er naast negatieve stress ook positieve stress bijvoorbeeld bij het krijgen van een promotie/bonus, als je gaat trouwen of verhuizen.

Stress wordt veroorzaakt door interne en externe bronnen. Zo kan het veroorzaakt worden door je omgeving of vanuit je lichaam of door gedachten en emoties. Het omvormen of herprogrammeren van deze bronnen kan bijdragen aan meer (innerlijke) rust. Hypnose leert mensen hun gedachten en gevoelens te observeren. Het observeren maakt het mogelijk om signalen te herkennen en zodanig aan te passen naar het gewenste doel. Het effect in het omvormen kan wonderbaarlijk en fantastisch aanvoelen. Dit is exact de intentie waar men van mag genieten.

Positieve suggesties

Tijdens de hypnose sessie besteden we aandacht aan het onderbewustzijn die positieve suggesties zal ontvangen. Suggesties die gericht zijn op het meer ervaren van een ontspannen vakantie. Een vakantie waarbij het energieniveau meer in balans gaat zijn. Dat betekent een plezierige en leuke vakantie die je nog lang kan herinneren. Zelfs als je hier aan terug denkt, je de fijne gevoelens eenvoudig en snel naar boven kunt halen.

Hypnose helpt om de kleine dingen te waarderen en te genieten van de vrije tijd die je gegeven is en verdient. Dus weg met vakantiestress en “hallo ontspanning :-)”!

Nog wat extra tips om vakantiestress tegen te gaan? Klik dan hier!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit!

Deel dit met anderen